Wondverzorging in Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Na een operatie is het belangrijk om de juiste wondverzorging te ontvangen van onze verpleegkundigen uit regio Antwerpen. Bij thuisverpleging Belwazo is dit daarom ook één van onze vele specialiteiten. Als u de wonden niet correct laat verzorgen door onze experten in Antwerpen, kunnen er namelijk ontstekingen of andere infecties ontstaan.

Wil u graag meer informatie over wondverzorging?

Hoe gaan wij te werk tijdens onze wondverzorging?

Onze organisatie voor thuisverpleging is zeer gericht op het ontwikkelen van onze medewerkers. Het verzorgen van wonden is daarom een vaardigheid die niet kan ontbreken. Als u kiest voor onze wondverzorging, gaan we op een deskundige manier aan de slag. We wisselen de verbanden en brengen indien nodig zalf aan. De medewerkers van onze zelfstandige thuisverpleging zijn zelfs opgeleid om nietjes of hechtingen te verwijderen. Elke wond is natuurlijk anders en moet een andere wondverzorging krijgen. We stellen daarom de nodige vragen over de wond aan u en uw geneesheer. Op die manier kunnen we uw wonden op de beste manier verzorgen en rekent u op de nodige transparantie over uw zorgen.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Ontdek al onze diensten

Wondverzorging is een zeer belangrijke dienst die wij aanbieden, maar zeker en vast niet de enige. Heeft u bijvoorbeeld vochtophopingen en zoekt u hiervoor iemand die u kan helpen bij de compressietherapie? Dan helpt ons team van thuisverpleging Belwazo u graag verder. Ook voor stomazorg staan wij elke dag weer voor u klaar. Contacteer ons zeker op het nummer +32 (0)492 49 73 62 of stuur een e-mail naar info@thuisverpleging-belwazo.be als u meer informatie wenst over het verzorgen van uw wonden.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?