Ons team

Rubén

Rubén is de coördinator van het team en is zelf Postgraduaat Wond- en Stomazorg. Heb je nood aan zorg? Dan kan je met Rubén contact opnemen om een je zorg te bespreken en in te plannen.

Jordy

Jordy is zorgkundige “Plus”. Hij is een vaste waarde in ons team en helpt graag mensen die extra zorg nodig hebben. Klaarzetten en toezicht op medicatie, opvolging diabetes, hygiënische zorgen,…

Michael

Michael is ziekenhuisverpleegkundige. Met specialisatie in spoed en intensieve zorgen. Michael helpt graag met inspuitingen, hechtingen verwijderen, wondverzorging, speciale technische zorgen,…

Robbe

Robbe is zorgkundige “Plus”. Hij is een vaste waarde in ons team en helpt graag mensen die extra zorg nodig hebben. Klaarzetten en toezicht op medicatie, opvolging diabetes, hygiënische zorgen,…

Ellen

Ellen is Bachelor verpleegkundige en Bachelor spoed en intensieve zorgen. Zij is een vaste waarde in ons team en helpt graag mensen die extra zorg nodig hebben.

Kristof

Kristof is Bachelor verpleegkundige en Bachelor spoed en intensieve zorgen. Hij is een vaste waarde in ons team en helpt graag mensen die extra zorg nodig hebben.

Gwen

Gwen is Sociaal verpleegkundige en is verantwoordelijke stadstoer.

Noshia

Noshia is Algemeen verpleegkundige.

Gwen

Rodilyn is Sociaal verpleegkundige.

Michael

Ben jij zorgkundige of verpleegkundige? En woon je in onze werkregio? Kom dan bij ons team! We zijn altijd op zoek naar nieuwe toffe collega’s. Stuur je CV en motivatie naar ons door. Tot binnenkort?

Werken bij thuisverpleging Belwazo is in de eerste plaats werken in een warme, transparante en vooral aangename werkcultuur. De ontwikkeling van de werknemers staat centraal en er wordt gestreefd naar een specialisatie in elke discipline. Daarnaast worden zij ontzorgd op administratief vlak zodat zij zich volop kunnen concentreren op het verzorgen van de klanten. Ieder teamlid ademt de hooggedragen waarden. 

Waarin onderscheidt Belwazo zich van hun concullega’s?

  • De werknemers krijgen voldoende tijd om de klanten te verzorgen.
  • Een hoogstaande zorg in relatie met respect voor de klant, diens wensen en diens thuis.
Belwazo thuisverpleging Aartselaar Boom Edegem Hemiksem Hoboken Kontich Mortsel Niel Schelle Wilrijk

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Heb je een klacht? Of wil je graag feedback geven?