Ons team

Rubén

Hallo, Ik ben Rubén, coördinator van thuisverpleging Belwazo. Tijd nemen voor en luisteren naar de patiënt vind ik zelf ontzettend belangrijk. Daarnaast probeer ik ervoor te zorgen dat ieder lid van mijn team een gezonde werk-/privébalans heeft, want een gelukkige zorgverlener levert betere zorg! Ik zeg met trots dat ik heel fier ben op mijn team!

Jordy

Hallo, ik ben Jordy!
Een betrouwbare zorgkundige (plus) die ervaring heeft met werken in een snelle, stressvolle werkomgeving waar zich allerlei soorten situaties kunnen voordoen. Ik ben vastbesloten om gericht te werken aan het verbeteren van de toestand van elke patiënt door goed samen te werken met andere medische professionals.

Gwen

Hoi, ik ben Gwen, een gepassioneerde (sociaal) thuisverpleegkundige. Ik zorg er mee voor om hulpbehoevende mensen zo aangenaam mogelijk thuis te laten wonen. Ik help zowel bij verpleegtechnische als bij verzorgende taken van de klanten. Het leukst aan mijn job: een praatje maken, cliënten op hun gemak stellen en ze minder eenzaam doen voelen!

Robbe

Hi, ik ben Robbe, 23 jaar.
Ondertussen werk ik al 3 jaar als zorgkundige in de thuisverpleging. Ik doe deze job heel graag en doe dit met veel passie. Mensen een vertrouwd gevoel geven, daar streef ik naar.
Ik pas me aan naar de wensen van onze mensen en hoe zij zelf graag de zorg willen.

 

Rodilyn

Hi, ik ben Rodilyn. Een hardwerkende verpleegkundige die gedreven is in de eerstelijnszorg. Met ruim 3 jaar ervaring in de thuisverpleging en kennis uit de Masteropleiding Verpleegkunde bied ik de nodige aandacht en zorg aan al mijn patiënten!                                                                                                                                                                                     

Glenn

Hi, ik ben Glenn. Met een achtergrond in woonzorgcentra, heb ik mijn passie gevonden in de thuiszorg. Ik geloof sterk in het bieden van persoonlijke aandacht, waardoor ik altijd tijd vrijmaak voor een goed gesprek. Bij mij staan kwaliteitszorg en vakkundige verpleegtechnische handelingen centraal. Samen zorgen we voor uw welzijn!

Noshia

Hoi, ik ben Noshia, een verpleegkundige binnen de thuiszorg.
Ik help je graag met al je verpleegkundige zorgen! Samen met mijn teamleden streef ik naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze cliënten.

 

Op zoek naar een job in de thuisverpleging?

 

Neem dan contact op met Rubén.

 

Wie weet maak jij binnenkort ook deel uit van dit topteam!

Werken bij thuisverpleging Belwazo is in de eerste plaats werken in een warme, transparante en vooral aangename werkcultuur. De ontwikkeling van de werknemers staat centraal en er wordt gestreefd naar een specialisatie in elke discipline. Daarnaast worden zij ontzorgd op administratief vlak zodat zij zich volop kunnen concentreren op het verzorgen van de klanten. Ieder teamlid ademt de hooggedragen waarden. 

Waarin onderscheidt Belwazo zich van hun concullega’s?

  • De werknemers krijgen voldoende tijd om de klanten te verzorgen.
  • Een hoogstaande zorg in relatie met respect voor de klant, diens wensen en diens thuis.
Belwazo thuisverpleging Aartselaar Boom Edegem Hemiksem Hoboken Kontich Mortsel Niel Schelle Wilrijk

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Heb je een klacht? Of wil je graag feedback geven?