Stomazorg in Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

De stomazorg die wij in Antwerpen aanbieden, is een zeer brede dienst. Het omvat niet alleen de verzorging vlak na de operatie. Ook als u moeite heeft om elke dag de stoma schoon te maken of te verwisselen, helpen onze deskundige verpleegkundigen u met veel plezier. Ze staan dan ook dag en nacht voor u klaar.

Wil u graag meer informatie over stomazorg?

Waar bieden wij onze stomazorg aan?

Als zelfstandige thuisverpleging hebben wij een topteam samengesteld met elk hun eigen specialisaties. Eén van die expertises is stomazorg. We begrijpen namelijk dat het niet vanzelfsprekend is om een stoma zelf te verzorgen. Onze thuisverpleegkundigen komen daarom bij u thuis langs om dit met de nodige discretie te doen. Deze medische thuiszorg bieden we aan in verschillende regio’s. Naast de stad Antwerpen hoort bijvoorbeeld ook de Rupelstreek bij onze regio’s. Bevindt u zich ergens anders, maar wilt u toch stomazorg ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Vraag snel uw verzorging aan

Heeft u interesse in onze stomazorg of zoekt u juist nog een andere dienst, zoals het toedienen van lavementen? Bij thuisverpleging Belwazo is het allemaal mogelijk. We bieden allerlei zorgen aan, waaronder parenterale voeding. Stel ons al uw vragen hierover of vraag uw verzorging aan door ons te contacteren. Dit kan door te bellen naar het nummer +32 (0)492 49 73 62 of door een e-mail te sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?