Compressietherapie in Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Heeft u nood aan compressietherapie en bevindt u zich in de buurt van Antwerpen? Dan zit u zeker goed bij thuisverpleging Belwazo. Onze ervaren thuisverpleegkundigen staan 24 op 7 klaar om u te helpen met allerlei zorgen. Compressietherapie is immers één van de verschillende medische zorgen die wij aanbieden.

Wil u graag meer informatie over compressietherapie?

Hoe kunnen wij u helpen met compressietherapie?

Heeft u last van de doorbloeding van uw benen? Dan is compressietherapie wellicht de beste oplossing. Hierbij krijgt u een drukverband rond de vochtophoping of de spataders. Het verwisselen van dit drukverband is niet altijd even gemakkelijk. Daarom kan u onze organisatie voor thuisverpleging inschakelen om u te helpen. Ons team brengt elke dag de steunkousen of zwachtels voor u aan, zodat de bloeddoorstroming terug kan verbeteren. De medewerkers van de zelfstandige thuisverpleging beantwoorden daarnaast waar nodig al uw vragen over deze therapie.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Schakel ons in voor al uw zorgen

Als echte experten in thuisverpleging bieden we heel wat meer diensten aan naast compressietherapie. Schakel ons bijvoorbeeld ook in om sondevoeding toe te dienen. Bij thuisverpleging Belwazo helpen we u ook met de nodige zorgen voor uw stoma. Als u hierover meer wilt weten, kan u ons elke dag bellen op het nummer +32 (0)492 49 73 62 of een e-mail sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?