Parenterale voeding in regio Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Wanneer het niet meer mogelijk is om gewone voeding in te nemen of een sonde te hanteren, is de volgende stap om parenterale voeding te laten toedienen door ons in Antwerpen. Bij thuisverpleging Belwazo hebben we een heel team aan enthousiaste verpleegkundigen klaarstaan die bij u thuis langskomen voor al uw zorgen.

Wil u graag meer informatie over parenterale voeding?

Wat houdt het toedienen van parenterale voeding in?

Het toedienen van parenterale voeding is een van de vele medische thuiszorgen die wij aanbieden. Als zelfstandige thuisverpleging breiden we ons aanbod aan zorgen namelijk voortdurend uit. Wanneer de thuisverpleger langskomt, dient deze een infuus toe. Op die manier kan de voeding rechtstreeks in de bloedbaan komen en krijgt u alle nodige voedingsstoffen binnen. Dankzij onze zorgen, zoals het toedienen van parenterale voeding, kan u gewoon in het comfort van uw eigen huis blijven en hoeft u hiervoor niet telkens naar het ziekenhuis te gaan.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Vraag uw zorgen snel aan

Wacht niet te lang en vraag snel de zorgen aan die u nodig heeft. Onze thuisverpleegkundigen hebben elk hun eigen specialiteiten en kunnen u daardoor altijd verder helpen. Het maakt dus niet uit of u parenterale voeding nodig heeft of u bijvoorbeeld een lavement moet krijgen. Bij ons bent u steeds in goede handen. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken door te bellen naar het nummer +32 (0)492 49 73 62 of door een e-mail te sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?