Lavement in regio Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Ter voorbereiding op een operatie is het soms nodig om een lavement uit te voeren. Hierbij worden uw dikke darm en endeldarm leeggemaakt. Bij thuisverpleging Belwazo zijn onze verpleegkundigen gespecialiseerd in allerlei zorgen. Als u dus liever niet zelf een lavement toedient, neemt u het best contact op met onze thuisverpleging in Antwerpen.

Wil u graag meer informatie over lavement?

Hoe gebeurt het toedienen van een lavement?

Het kan een hele uitdaging zijn om zelf een lavement toe te dienen. Als u het niet goed doet, kan u zelfs de endeldarm beschadigen. Om dit te vermijden, laat u beter een medewerker van onze zelfstandige thuisverpleging komen. Zij dienen de vloeistof op een rustige manier toe met alle nodige discretie. Bovendien kan u hiervoor gewoon in uw eigen huis blijven. In heel wat verschillende regio’s, zoals de Rupelstreek, komen wij bij u langs. Indien u buiten onze regio’s woont, kan u ons nog steeds contacteren. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en zoeken we naar een goede oplossing.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Schakel ons in voor al uw thuiszorgen

Als specialist in thuisverpleging staan wij 24 op 7 voor u klaar met allerlei diensten. Heeft u naast een lavement bijvoorbeeld ook parenterale voeding nodig? Wie weet zoekt u iemand die elke dag langs kan komen voor uw stomazorg? Wat u ook zoekt, bij ons bent u in goede handen. Contacteer ons snel op het nummer +32 (0)492 49 73 62 of stuur een e-mail naar info@thuisverpleging-belwazo.be voor meer informatie over onze zorgen.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?