Sondevoeding in regio Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Heeft de dokter voorgeschreven dat u sondevoeding moet krijgen, maar laat u dit liever doen door onze thuisverpleegkundigen in Antwerpen? Bij thuisverpleging Belwazo is het allemaal mogelijk. Wij staan 24 op 7 voor u klaar met de beste zorgen. Wij komen bovendien langs in verschillende regio’s, zoals de Rupelstreek.

Wil u graag meer informatie over sondevoeding?

Toedienen van sondevoeding

Er zijn verschillende redenen waarom u sondevoeding krijgt. Misschien heeft u net een operatie gehad en is gewoon eten nog niet mogelijk. Of misschien krijgt u een andere behandeling die het onmogelijk maakt om voldoende voeding binnen te krijgen. Als onderdeel van onze zelfstandige thuisverpleging bespreken we eerst met uw dokter wat u juist nodig heeft. Daarna krijgt u ook de tijd om ons team beter te leren kennen en alle vragen te stellen die u heeft over sondevoeding. We begrijpen dat dit een moeilijke stap kan zijn en dat u zich op uw gemak wilt voelen als wij voor de eerste keer bij u langskomen. Onze medewerkers bieden daarom altijd een luisterend oor aan als u hier nood aan heeft.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Ontdek nog meer diensten

Sondevoeding is uiteraard niet de enige zorg waarvoor u bij ons terecht kunt. Heeft u bijvoorbeeld een wond van uw operatie? Dan komen wij bij u ook zeker langs voor wondverzorging om de genezing te bevorderen. Ook als u hygiënische thuiszorg nodig heeft, staan wij voor u klaar. Neem snel een kijkje tussen al onze diensten. U kan ons hiervoor ook bellen op het nummer +32 (0)492 49 73 62 of een e-mail sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?