Hygiënische thuiszorg in Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Als onderdeel van ons uitgebreid aanbod aan diensten, bieden wij hygiënische thuiszorg aan in regio Antwerpen. We begrijpen namelijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om uzelf op een dagelijkse basis te wassen of zelf aan- en uitkleden. Bij thuisverzorging Belwazo helpen we hier dan ook graag een handje bij.

Wil u graag meer informatie over hygiënische thuiszorg?

Hoe kan onze hygiënische thuiszorg u helpen?

Iedereen verdient het om zich goed in zijn vel te voelen. Een goede hygiëne kan daarbij al veel doen. U rekent daarom op onze ervaren thuisverpleegkundigen voor een kwaliteitsvolle hygiënische thuiszorg. Als zelfstandige thuisverpleging hebben we meer tijd om u op een goede manier te helpen. We benutten onze tijd daarom om u grondig te wassen en u te helpen bij het aankleden. Ook als u bijkomende zorgen wilt ontvangen van ons, zoals vacuümtherapie, staan we elke dag voor u klaar. Bij de hygiënische thuiszorg van Belwazo zijn we bovendien zeer flexibel. Als er toch iets verandert in uw agenda, komen we gewoon op een ander moment langs.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor al onze diensten

Wacht niet langer en vraag vandaag nog naar onze hygiënische thuiszorg. Wie weet komen we binnenkort bij u thuis langs. Wenst u toch eerst meer informatie of zoekt u nog andere diensten, zoals onze wondverzorging? Vul dan ons contactformulier in. U kan ons ook altijd bellen op het nummer +32 (0)492 49 73 62 of een e-mail sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?