Vacuümtherapie in regio Antwerpen

    •  24 op 7 bereikbaar
    •  Gespecialiseerde werknemers
    •  Persoonlijke aanpak

Voor een vacuümtherapie door echte specialisten in regio Antwerpen, zit u bij thuisverpleging Belwazo zeker goed. Wij staan niet alleen 24 op 7 voor u klaar, maar hebben ook een zeer flexibel schema. Als u toch niet kan op een bepaalde datum, komen wij met veel plezier op een ander moment langs voor uw thuiszorgen.

Wil u graag meer informatie over vacuümtherapie?

Hoe werkt onze vacuümtherapie?

Als u een diepe wond heeft, kunnen wij door middel van vacuümtherapie de wondranden naar elkaar toebrengen. Dankzij de negatieve druk die ontstaat tijdens de therapie, wordt uw wond minder diep. Daarnaast verbetert ook de bloeddoorstroming aan de wondranden. Dit stimuleert verder de genezing van uw wonden. Deze vacuümtherapie is een van de vele medische thuiszorgen die wij aanbieden. Wij proberen als zelfstandige thuisverpleging een breed assortiment aan zorgen te voorzien, zodat we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Heeft u of een familielid zorgen nodig?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vraagt u zich af of wij in uw regio langskomen voor medische of hygiënische thuiszorg? Of heeft u nog vragen over hoe wij juist te werk gaan tijdens deze vacuümtherapie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het nummer +32 (0)492 49 73 62 of door een e-mail te sturen naar info@thuisverpleging-belwazo.be.

Heb je klachten over onze diensten? Of wil je feedback geven?